Om oss

Respons, kvalitet & service

Marine Parts & Propulsion har spesialisert seg på reservedeler, utstyr & service for marine, offshore, fiskeri & industri for selskap i innland, utland & offshore. 

Hos oss står respons, kvalitet & service øverst på vår agenda. Vi har som formål å betjene våre kunder på en rask, effektiv og prisgunstig måte. 

Lang fartstid, dyktige medarbeidere

Som en del av våre tjenester tilbyr vi inspeksjon, service, reperasjon, vedlikehold, overhaling, oppgradering og modifikasjoner av ulike typer fartøy, filter motorer og annet utstyr.

Mange av våre mekanikere og serviceteknikere har over 30 års fartstid i bransjen, og kan tilby en rekke tjenester og oppfølging innen service avtaler. Dette inkluderer skreddersydde råd av våre mekanikere og servicepersonell som forstår og setter seg inn i ditt behov. 

Service, reparasjon, overhaling
Service, reparasjon, overhaling

Oppdrag i innland, utland & offshore

Vi utfører reiseoppdrag i både innland, utland, offshore, fartøy, oppdrett, landbaserte anlegg og industri. Vi har inngått samarbeid med lokale selskap langs hele Norskekysten, noe som gjør at vi kan tilby service på deres utstyr til enhver tid over hele landet. 

Våre avdelinger

Våre avdelinger

Bergen 

Stamsneset 100 A, 5252 Søreidgrenda

Austevoll

Nordeide 202, 5392 Storebø

Fredrikstad

Stord

Se brosjyren vår her.