Miljøvennlige løsninger med Emigreen

Importør av Emigreen

Marine Parts & Propulsion er importør av Emigreen i Norge og Skandinavia. Emigreen er av de ledende innovatørene innen integrerte utslippsløsning og etterbehandling av eksos (SCR og DPF).

Emigreen utstyr er svært effektivt, uansett om det er designet for å eliminere CO, HC, NOx, Soot eller Noise. I maritim verden arbeider Emigreen med både innenlands og sjøfartøy.

Fremtiden er miljøvennlig

Vi ser ofte at kravet til kunden er noe variert, alt fra krav om å oppfylle lovbestemte regler og behovet for å redusere utslipp. Vi er derfor glade for å kunne tilby skreddersydde produkter etter de spesifikke ønsker og krav hver kunde måtte ha.

Fra og med 2020 skal alle industrimotorer være utstyrt med etterbehandlingssystemer, og ytelsen må garanteres i løpet av 10.000 driftstimer. Emigreen kan uten problemer oppfylle det nye kravet på 10.000 driftstimer siden mange av systemene kjører siden 2005. Emigreen ser derfor ut til å være den eneste som enkelt kan oppfylle det nye kravet på 10.000 driftstimer.

Vi tilbyr løsning/installasjoner i både nye og gamle fartøy. Uansett utfordring eller krav er Emigreen løsningen dere ser etter.

Fra motor til ren luft

Emigreen integrerte utslippsløsninger
Emigreen markeder

Ønsker du mer informasjon om våre miljøvennlige løsninger?

Send oss gjerne en melding dersom du har spørsmål om våre produkter eller ønsker å bestille time for service.