Starter året som ny offisiell importør for Veth Propulsion i Norge

Marine Parts & Propulsion startet 2019 med å signere ny storkontrakt med Veth Propulsion. Vi er nå offisiell importør for Veth Propulsion fremdriftssystemer i Norge. Dette er en stor og viktig milepæl for oss, og vi kan nå sammen med Veth Propulsion tilby innovative propellsystemer av ypperste kvalitet til våre kunder.

Sterk markedsposisjon i snart 70 år

Veth Propulsion er en kundeorientert internasjonal produsent av fremdriftssystemer for både havgående- og innlands fartøy. I snart 70 år har dette familiefirmaet fra Papendrecht, Nederland, levert et bredt spekter produkter som blir utviklet av deres egen ingeniøravdeling og produseres i egne verksteder.

I juli 2018 ble Veth Propulsion en del av Twin Disc gruppen – et kjent internasjonalt merke. Oppkjøpet vil være med på å øke det globale distributørnettverket, samt sikre kontinuitet.

Levert thrustere til Norge siden 90-tallet

I løpet av de siste tiårene har Veth levert over 3000 thrustere over hele verden til ulike sektorer & kundegrupper. Siden 90-tallet har de levert thrustere til Norge, og opparbeidet seg stor kompetanse og kunnskap om det norske markedet. De har blant annet levert thrustere til fiskebåter, ferger, arbeidsbåter, lektere, servicebåter, og offshore fartøy.

Baugthrustere og Rorpropeller

Sammen med Veth Propulsion kan vi levere et stort utvalg baugthrustere og rorpropeller. Vi kan også skreddersy produkter spesifikt etter deres behov.
 
Les mer om produktene vi leverer fra Veth Propulsion her

Vi gleder oss stort over samarbeidet og ser frem til å kunne levere Veth Propulsion produkter til våre kunder.