Marine Parts & Propulsion signerer kontrakt med Emigreen BV

Vi er stolt av å kunne meddele at Marine Parts & Propulsion har signert kontrakt med Emigreen BV. Emigreen er av de ledende innovatørene innen integrerte utslippsløsninger og etterbehandling av eksos (SCR og DPF).

MPNP vil være en distributør i Norge for følgende produkter:

  • Sotfilter systemer (DPF)
  • DENOx (SCR) systemer
  • Katalysatorer for interne forbrenningsmotorer.

Vi ser ofte at kravet til kunden er noe variert, alt fra krav om å oppfylle lovbestemte regler og behovet for å redusere utslipp. Vi er derfor glade for å kunne tilby skreddersydde produkter etter de spesifikke ønske og krav hver kunde måtte ha. Vi tilbyr løsning/installasjoner i både nye og gamle fartøy. Uansett utfordring eller krav er Emigreen løsningen dere ser etter.

Du kan lese mer om samarbeidet med Emigreen BV her.