Perkins

Salg og service av motorer, generatorer og reservedeler fra Perkins og Teksan
√ Driftssikre produkter  √ Dellager i Norge

Perkins

Med over 88 års erfaring er Perkins en tradisjonsrik aktør. I dag er Perkins en av de ledende produsentene i verden når det gjelder dieselmotorer. Alle Perkins-motorer er designet og testet for utfordringer fra den virkelige verden. Med Perkins får du et selskap med fokus på å lage utstyr som trenger høy driftssikkerhet, og som simpelthen bare funker.

Perkins leverer motorer i flere forskjellige konfigurasjoner og styrke tilpasset din bruk. Alt fra 12,3kW til 218kW. Industriens største spekter av motorer sikrer at du kommer deg helt i havn.

Marineaggregater

Perkins har et bredt utvalg av marineaggregater beregnet for profesjonelt bruk. Marineaggregatene levers etter kundens ønsker og spesifikasjoner. Aggregatene blir prøvekjørt og effektlastet før levering. Perkins Marine Aggregater tilbys fra 9KVA – 250KVA.

Industri generatorsett – Teksan/Perkins

Teksan leverer generatorsett av høy kvalitet til ledende selskap i hele verden. Gjennom et kvart århundre har Teksan levert skreddersydde kraftløsninger som kan overleve i selv de tøffeste omgivelser. Med Teksan får du kvalitetsprodukter med internasjonale sertifikasjoner.

Industri generatorsett: Teksan leverer dieselaggregater og hybrid aggregater med standardiserte løsninger. Aggregatene leveres med Perkins motorer, og leveres i åpne og lukkede versjoner. Teksan aggregatene tilbys fra 9KVA – 2800KVA

Profesjonell kvalitet

Vi forhandler kun merkevarer med produkter som tåler de tøffe påkjenningene profesjonell bruk medfører. Vi har lang kunnskap med å velge driftssikre produkter til de mest krevende kunder.

Hjelp når du trenger det

Våre serviceteknikere er godkjente av Perkins og Teksan, og hjelper deg om det skulle oppstå problemer. Vi er kjapt på plass for å løse hva enn det måtte være.

Delelager i Norge

Når du kjøper Perkins eller Teksan fra oss er du sikret lett tilgjengelighet på deler. Vi leverer originaldeler på kort varsel og er opptatt av våre kunders oppetid.

Vi kommer til deg

Våre serviceteknikere er godkjente av Perkins og Teksan, og hjelper deg om det skulle oppstå problemer. Vi er kjapt på plass for å løse hva enn det måtte være.

Få pristilbud på perkins/teksan i dag

Send oss gjerne en henvendelse om du har spørsmål eller ønsker et pristilbud så vil vi besvare den snarest.

56 12 30 90