Generatorsett

Skreddersydd etter kundens behov

I dagens marked ser vi stor etterspørsel etter generatorsett og mange har sterke ønsker om hvilken type motor, generator osv. man ønsker å bruke. Vi er derfor glade for å kunne tilby skreddersydde produkter etter de spesifikke ønsker og krav hver kunde måtte ha.

Vi produserer generatorsettene for å møte kundespesifikke kriterier, inkludert rør- og sprøytearbeid, lyddemper, elektrisk installasjon osv. Generatorene vi leverer er normalt fra Stamford, Marathon, Leroy somer osv.

Vi tar oss av testing og klassifisering

Alle generatorsett testes i vår testbenk i henhold til kapasitet, forbruk og utslipp. Og deretter innlemmet i vår testrapport. Ved krav om klassifikasjon, vil det være tilsyn av representant fra den respektive sertifiseringsinstansen og sørger for at vi oppfyller kravene som fastsatt av aller fleste klassifikasjonsselskap som, Lloyd’s Register, Bureau Veritas, DNV GL, Etc.

Dette gjør at vi kan levere ferdig klasset produkt, klar for installasjon!

Samarbeid med De Ruyter Dieselteknikk B.V.

Marine Parts & Propulsion sammen med De Ruyter Dieselteknikk B.V. I Nederland bygger vi komplette generatorsett med kapasitet opptil 2000 kWe. I stedet for å bare tilby standard generatorsett, skreddersyr vi produktet.

Ønsker du mer informasjon?

Send oss gjerne en melding i kontaktskjemaet med produktet du ser etter eller om du har noen spørsmål.