Marine Parts & propulsion signerer rammeavtale med eviny solutions

Vår salgssjef, Bjørn Cato Hovden og regionsleder hos Eviny Solutions, Jan Helge Lekva.

Foto: @Linn Røkenes/ Norwegian Seafood Council

Vi er stolte over å ha signert avtale med Eviny Solutions om levering av industri generatorsett / nødstrømsaggregat til oppdrettsnæringen. Eviny Solutions med 250 ansatte er det største kommersielle selskapet i Eviny konsernet. 

– Som et ledende fornybart selskap ønsker Eviny Solutions å bidra til å finne gode løsninger sammen med kundene sine inn i det grønne skiftet, og satser på landstrøm til oppdrettsnæringen. Det handler om å få strøm ut til anleggene, og få bort dieselaggregatene som går døgnet rundt. 

Marine Parts og Propulsion vil være leverandør for nødstrømsaggregatene som Eviny Solutions skal levere til sine oppdrettskunder.