Marine Parts & Propulsion er nå offisiell mitsubishi forhandler i norge

Vi er stolt av å kunne meddele at Marine Parts & Propulsion er nå blitt en del av familien Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V

Vi i Marine Parts & Propulsion ser frem til å fortsette det gode samarbeidet nå som offisiell forhandler av deres solide produkter i Norge!

Offisiell salg og service forhandler i norge

Vi tilbyr inspeksjon, service, reperasjon, vedlikeholde, overhaling, oppgradering og modifikasjoner av ulike typer fartøy, filtere, motorer og annet utstyr.

Våre mekanikere og service-ingeniører har omfattende erfaring i industrien og kan tilby et utvalg av tjenester og oppfølging gjennom tjenesteavtaler. Dette inkluderer spesialtilpasset rådgivning fra våre mekanikere i MPNP og servicepersonell som forstår og kan tilpasse seg det kunden trenger.

Mitsubishi turbocharger and engine europe

MTEE tilbyr diesel og gass motor-løsninger og generatorsett for marine, industri, konstruksjon, landbruksmessig og integrert kraftverk applikasjoner. MTEE operer innenfor regionene: Europa, Russland, Midt-østen og Afrika. Selskapet er en del av Mitsubishi Heavy Industries Group og befinner seg i Almere, Nederland.